Dessa katrinplommonstavar är kanon att ha till hands om det är så att ditt barn blir hård i magen. Du kan lätt frysa in dem och plocka fram vid behov.
Inlägget innehåller annonslänkar från MEDS apotek.
Ingredienser
30 torkade katrinplommon
1 dl havremjöl
1 tsk fiberhusk
1 ägg
2 dl mjölk
Gör så här
- Blötlägg katrinplommonen i ca 4 timmar
- Mixa dem och blanda sedan med övriga ingredienser. Har du ingen fiberhusk så ta lite mindre mjölk.
- Häll upp i bakform och grädda i ugn på 200 °C i ca 12 minuter
Perfekt bakform för plockmat. Du hittar dem här.
Åldersanpassning
6 månader: Servera hela stavar
8-9 månader: Servera hela stavar eller mindre bitar.
Allergener
Spannmål
Ägg
Mjölk (kan ersättas mot mjölkfritt alternativ)
Förvaring
Förvaras i kyl i några dagar. Kan frysas in.