Ingredienser

2,5 dl havremjöl
2,5 dl mandelmjölk (eller valfri mjölkdryck)
1 ägg
1 msk rapsolja
1,5 msk papperkakskrydda (finns färdig att köpa)
1 msk malt paltbröd (eller malda pumpafrön)

Gör så här

1. Blanda alla ingredienser väl.
2. Stek i plättjärn eller vanlig stekpanna.
3. Servera.

Åldersanpassning

6 månader: Servera remsor eller hela plättar.

8-9 månader: Servera mindre bitar eller hela plättar.

Allergener

Ägg
Spannmål

Förvaring

Förvaras i kyl i några dagar. Kan frysas in.

Se hur man gör

Här ser du en film när jag gör dessa.

Välkommen till Yummies & Tummies! Vi finns här för att göra din och ditt barns matresa roligare, tryggare och utan några frågetecken.

Fler inlägg och recept